Ir al contenido principal

DIARI TAC GRUP

Com hem anat comentant en el diari al llarg de les sessions, aquest projecte no ha estat un camí fàcil. Però el fet de treballar en grup ha fet que poguéssim resoldre els dubtes entre les quatre.

A l'hora d'escollir el tema, vam estar d'acord des de el primer moment. Se'ns va donar a escollir entre uns temes i nosaltres vam escollir el canvi climàtic, ja que vam pensar que era un tema força important a tractar en l'etapa d'educació primària, per conscienciar a les futures generacions sobre la importància d'aquest.

En primer lloc, vam parlar sobre l'estructura del joc, els nivells que tindria, els personatges, etc. Aquesta va ser una tasca senzilla, ja que vam tenir les idees molt clares des de el principi i això va ajudar a dissenyar el joc abans de començar a programar.

Durant les sessió dedicades al projecte TAC, a més a més de fer el treball a l'hora de classe, també vam fer fer treball individual a casa. Si teníem algun problema treballant individualment, ho comentàvem a l'estona de classe on ens reuníem en grup i intentàvem solucionar-ho entre totes.

Quan vam començar a elaborar el joc, van sorgir problemes com per exemple la cerca d'imatges amb fons transparent, les opcions que l'infant havia de posar perquè li contés bé o malament, o el moviment d'arrossegar els aliments o productes perquè desapareguessin. Sincerament pensàvem que no ens costaria tant l'elaboració del joc, però el important és que vam acabar de resoldre els problemes i ens en vam sortir.

Ens va sorprendre la quantitat de recursos que hi ha a internet sobre l'Scratch, que gràcies a aquests recursos i l'ajuda de la mestra vam poder avançar favorablement sobre el nostre projecte.

Com a reflexió final, com a grup estem satisfetes tant de la feina feta com del resultat del joc. També afegir que totes nosaltres hem tingut la certesa d'haver après molt amb aquest projecte i que això ve gràcies al grup que em format, ajudant-nos totes en el que fos necessari.



Comentarios